Koiranpäivät!

Meillä kesät Vili viettää oikeita koiranpäiviä - ovathan kotijoukot lähestulkoon kesäkuusta elokuuhun lomalla ja näin ollen yleensä aina joku on kotona seurana. Nämä koiranpäivät sisältävät arkista hemmottelua; läsnäoloa, pidempiä rapsutushetkiä ja lenkkejä uusilla reiteillä sekä aina jotain erityistä sen kesän omaa luksusta, oli se sitten matkustamista, uuden harrastuksen kokeilua tai vaikka marjareissulle mukaan pääsemistä. Kaikki tällaiset harvinaiset hetket ja retket miellyttävät Viliä. 
Viimeksi tänään päivälenkin lomassa kiersimme kuvassa näkyvän ''satumetsän'' kautta. Vili oli täpinöissään, koska tämä lintutornille menevä pitkospuureitti oli täynnä kaikkea kivaa katseltavaa ja haisteltavaa.
Myös marjakausi on saanut Vilin innostumaan - mikäpä sen mukavampaa kuin napata muutama mustikka pureskeltavaksi ja jatkaa matkaa. Minusta on hieman huvittavaakin kuinka Vili syö marjoja suoraan puskista. Onko tämä vain Vilin hullunkurinen tapa vai onko teidän muidenkin koirilla tapana tehdä näin?


Marjoja mä metsästän, tahdon saada suuria!


Tämän kesän harrastushetket ovat pääsääntöisesti koostuneet toko- ja temppuliikkeistä eli mitään uutta lajia emme ole tällä kertaa kokeilleet. Tosin yksi ylimääräinen jumppapallo lojuu nurkissa, joten vähän olen ajatellut josko muutama kesä sitten aloitettua pallopaimennusta jatkettaisiin. Se oli kohtuullisen haastavaa, mutta Vili saisi käyttää paimennusviettiään siihen.


Yllätetty kesken päiväunien
Me jatketaan vielä muutamia koiranpäiviä ja katsotaan mistä löydämme itsemme. Mökillä Vili ei ole vielä päässyt käymään, joten ehkäpä sieltä...;)Kivaa kesänjatkoa! - A&V

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit