Kesäisiä kuiskauksia!

Moikka blogin lukijat!

Kevät kului hujahtaen ja nyt päästy jo pitkälle kesään.

Heti ensimmäisenä haluan kirjoittaa yhdestä kevään ilonaiheesta eli Vilin pennuista. Vilin ja Kuuran pennut syntyivät 19. huhtikuuta, mutta en ole vieläkään kirjoittanut pentueesta tänne blogiin, koska halusin samalla kertaa lisätä kuvia pennuista.

Valitettavasti kaikista pennuista ei ole yksilökuvaa, koska otin tällä kertaa enemmän videoita pennuista. :)
Nämä Hiittanan O-pennut syntyivät ja kasvoivat Kangasniemellä Kuura-mamman lempeässä hoivassa, ja taisipa se Pipsa-mummokin hieman auttaa viiden suloisen pennun hoidossa!;)


uros H. Onnenpoika
 
 
Minpä menin laatikkoon...
 
Pentueeseen syntyi  yksi riistanvärinen uros ja neljä narttua, joista kaksi oli mustaa ja kaksi kerman väristä. Nämä kermanväriset pennut olivat mukava yllätys, koska ihan jokaisen lapinkoirapentueeseen ei kermoja pentuja synnykään!:)

Omasta mielestäni pennut olivat luonteelta varsin mukavia ja erityisen mielissään olen myös pentujen hyvästä rakenteesta ja ulkomuodosta! Jokainen pentu oli aivan ihana persoona, mutta itse taisin tykästyä eniten Vilin näköiseen pentuun eli tähän riistaan urokseen. Pennut kasvoivat tottuen kodin arkeen ja ääniin ja uskon että ne tulevat pärjäämään hyvin jatkossa omissa kodeissaan!

Vili-isä toivottaa kaikille pennuille oikein hyvää jatkoa ja onnea elämään! ♥

 
Kesä ja kevät on sujunut  meilläpäin varsin mallikkaasti ja Vilille kuuluu oikein hyvää! Yksi päivä olimme ihan tavallisella iltalenkillä ja kesken lenkin tulin ajatelleeksi, että onpa  niin ihanaa kun Vili oli tyytyväisen oloinen, hymyilevä koirapoika...:) On se onni olla tyytyväisen koiran omistaja!

Iloinen juhannuksen viettäjä mökkirannassa!

Tänä keväänä emme ole Vilin kanssa käyneet missään ohjatuissa koiraharkoissa, koska niitä ei oikein ole ollut sopivaan aikaan tässä meidän ympäristössä. Sen sijaan olemme keskittyneet kotona tehtyyn tottelevaisuustreenaukseen ja pienien temppujen opetteluun.

Juhannusta vietimme mökillä ja Vili oli tietysti mukana makkaranpaistossa ja taisipa se talviturkkikin lähteä ensimmäisen kunnon uinnin merkeissä... Muuten Vili on ollut kotimaisemissa, mutta katsotaan jos vielä jotain reissua loppukesäksi  keksitään...;)
Viime viikolla Vili oli osan viikkoa koirahoitolassa ja osan viikkoa sillä oli oma private-hoitaja kotona kun muu perhe suuntasimme lomareissulle. Kuulemma oli  mukavasti mennyt elämä hoitolassa, joten hyvä näin!

Minulla on muutamia oikein mukavia postausaiheita mietittynä, kunhan saisin niitä vain toteutettua joten olkaahan kuulolla.

Hyvää ja toivottavasti aurinkoista kesän jatkoa kaikille lukijoille!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkoisen kesäillan tunnelmia