Ruokaa!!

Ajattelin tällä kertaa kirjoitella Vilin ruoasta ja herkuista, koska näistä asioista on monenlaisia kokemuksia.

Vili saa ruokansa kerran päivässä ja nykyään se yleensä menee nopeasti poskeen. Pienempänä se oli aika nirso/ruokansa valitseva. Ruoka piti tarkaan tutkia ja kaikki mahdollinen ei mennyt alas. Onneksi nykyyän on helpompaa ja suurinosa kuppiin laitetusta ruuasta menee masuun asti. :)


Luut ja herkut kelpaa!
Jokapäiväiseen ruokaan kuuluu ainakin kuivamuonaa ja jauhenlihaa ja erilaisia lisukkeita riippuen päivästä. Lisäksi silloin tällöin luita koluttavaksi ajan menoksi. :)

Kuivamuonana käytämme tällä hetkellä Jahti&Vahti energiaa. Se ilmeisesti maistuu ihan hyvin, mitä nyt joskus muu herkku maistuu paremmin mitä nappulat.
Jauhenliha on sika-nautaa ja lisukkeena saattaa olla esim. koiranmarkkaraa, kermaviiliä, tai jotain kotiruokaa.


Vili odottelee, että jos sitä makkaraa saisi...
Vilin lempiherkkuja on monia;
Säännöllisesti hampaiden puhistukseen käytettävät Dentastix-puruluut ovat herkkua, kuten myös possun korvat ja tietysti luut.
Koulutuspalkkioina maistuu niin makkarat, juustonpalat ja kanakierteet. Myös erillaiset koirien pihvitikut, joita voi paloitella (erityisesti härän&lampaan makuiset ovat herkkua!)ja pienet luunmuotoiset namit ovat hyviä. Näillä nameilla Vilin saakin tekemään vaikka minkälaisia temppuja. Ruokapalkka on parempi kuin lelupalkka, sanoo Vili. ;)

Mustikassa
Kesällä metsän mättäistä Vilin suuhun löytyy mustikoita ja onpa Vili joskus ollut mukana vatussa, jossa se söi suoraan pensaasta vattuja !Ja ruuan jälkeen pestään hampaat, tietää Vili ;)
 

 Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit