Synttärisankari!

Moi kaikki!

Tiesittekö mitä? Minä, Vili Vulttonen, täytin eilen 1.4 kahdeksan vuotta! Vaikka kahdeksan vuotta alkaa joidenkin mielestä olla jo aika paljon, minusta koiran elämä alkaa vain parantua vanhemmiten...:) Saan useasti luita järsittäväksi, kuulemma hampaani pysyvät niin parempana.  Nykyään tiedän myös paremmin kuin esimerkiksi pentuaikoina miten saan jäynäytettyä perhettäni ;) Taidosta on hyötyä, jos esimerkiksi haluaa possunkorvia. (Katson näteillä ruskeilla nappisilmilläni suoraan emäntää ja heilutaan sievästi häntääni...)

Päätin pitää synttäreistäni kovempaa meteliä vasta tänään, koska eilen aprillipäivänä sitä ei varmaan kukaan olisi uskonut. Sen verran kovaa kyytiä vielä juoksen rallia pihallani, että naapurin murret luulevat mua vielä parivuotiaaksi... Mutta se ei haittaa! Kukapa suuttuisi siitä, että arvellaan ikäistään nuoremmaksi.

Ja jotta tämä käsitys säilyisi, olen ajatellut tehdä twitter-tilin. Taisipa siitä olla jotain vihjausta viime postauksessakin. Saa nähdä mikä päivä aloitan twitter-urani, mutta tänne ainakin meinaan siitä heti ilmoittaa niin pääsette seuraamaan menoani myös sitä kautta.
Siihen asti mukavia kevätkelejä!!

Terkuin Vili

Kommentit

  1. Paljon onnea isälle ja papalle! T: tytär-Iita ja tyttärentytär-Hilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos isäpapalta näin pari kuukautta myöhässä...;) Täällä Vili-iskän kotiväki seuraa myös Iitan ja Hilman harrastuksia teidän blogista!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit