Terveisiä pitkästä aikaa!

Aika rikkoa aivan liian pitkään jatkunut blogihiljaisuus! Niin on vain 2017 ensimmäiset kuukaudet hujahtaneet. Vaikka blogi on ollut hiljaa, se ei tarkoita ettei muuten olisi tapahtunut mitään. Päinvastoin, tekemistä on ollut yllinkyllin...;)

Ajattelin, että on mukavampi kertoa Vilin viime aikojen puuhailuista kuvien kera, jottei koko postaus mene ihan pelkäksi jaaritteluksi:)
Vili vinkkaa; jos herkkulihapullat ja muut karvakorvien namut maistuu liiankin hyvin, on umpihankikahlailu oivaa liikuntaa! Läähätys tulee vähän liiankin helposti. Mutta jos haluaa vähän helpotusta itselleen, kannattaa jättäytyä emännän tai isännän jälkeen. Saa kulkea pikkasen kevyemmin. :)

Virallinen lepopäivä! Tällä viikolla on ollut aika hurjaa lumituiskua ja minun ollessa kipeänä Vili päätti herra hienohelmana itsekin pysytellä päivän tiukasti sisällä. Päivä taisikin mennä lempi tytöistä unia nähdessä...;) Upeat ulkoilukelit! Täälläpäin Suomea on saanut nauttia mitä parhaimmista talvikeleistä. Harvoin on ollut liikaa pakkasta, ja varsinkin näin helmikuun puolella mahtava auringon paiste on ilahduttanut! Koiran tyytyväisyyttä varsinkin jäällä kirmaillessa on ihana katsoa!.

Tällä viikolla sain päähäni yhden erittäin mielenkiintoisen ja mukavan idean liittyen tähän blogiin. Kerron pian lisää kunhan saan asiaa suunnitteluvaiheesta vähän lähemmäksi toteutusta. Toivottavasti idea onnistuu ja pääsen kertomaan teille siitä piakkoin.

Mukavaa kevättalvea kaikille koiruuksille omistajineen! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit