Mitä koirani ajattelee?

Moikka! Nyt blogitauko seis ja tekstiä tulemaan!

Olen monesti miettinyt, että mitähän koira ajattelee missäkin tilanteissa? Ja miten pystyt tulkitsemaan koirasi eleitä ja ajatuksia?
 
Niin... Ei välttämättä kaikista yksinkertaisin asia, vaikka aluksi niin saattaisi ajatella. Nyt kerron miten Vilin eleet näkyy ja kuuluu ja miten sitä pystyy tulkitsemaan.

Sanotaanko niin, että Vili on aika eleillä pelaileva ja tunteet aidosti näyttävä. :) Vilistä näkee milloin se nauttii, milloin sitä ei pätkääkään kiinnosta tai milloin sitä oikeasti ärsyttää.

Mitäs mietit? ;)
Vili nauttii ihmisten läsnäolosta ja se tykkää tehdä kaikkea ihmisten kanssa. Se kulkee mukana niin kesälomareissuilla, marjametsässä kuin kaupungilla käydessä. Vili on aina innolla menossa tutustumaan uusiin ihmisiin iästä tai ulkonäöstä riippumatta ja välillä se on ärsyttävänkin utelias. Sen täytyy saada tietää kuka tuo tuolla on ja jos kadulla joku liikkuu normaalia poikkeavalla tavalla, niin jo on Vilin ajatukset kulkijassa.

♥ ♥ ♥
 
Lenkillä Vilin ajatukset on heti sekaisin, jos tiellä kulkenut kissa tai juoksuinen narttu. Vilin eleistä on myös hyvin helppo aavistaa milloin se on epävarma tai haluisi kääntyä takaisin. Näitä paikkoja on muutamia, mutta en millään keksi mitä näillä reiteillä on, josta Vili on epävarma tai pelkää. Pimeässä kulkiessa Vili on joskus hyvin varuillaan ja ottaa tukea mielellään ihmisestä.

 
 
Meillä kotona Vilillä on jotain perus rutiineja ja niihin liittyviä eleitä. Näen selvästi, kun Vili haluaa ulos ja milloin sillä on nälkä tai olisi jo aika päästä lenkille. 
 
 
Koira on oikeastaan hyvin viisas ja tosi aito! Se antaa koko ajan omistajalleen viestejä ajatuksistaan  ja niitä ihmisten pitäisi vaan osata lukea ja tulkita. :)
Tälläistä tekstiä tunteista, eleistä ja käytöksestä ja toivottavasti nämä herättivät ajatuksia ja pohdintaa oman koiran tulkinnasta.
 
Joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia ja olen miettinyt blogiin taas jotain joulukalenterin tapaista, joten olkaa kuulolla... Katsotaan mitä keksin ja mikä olisi paras toteutettavaksi.;)
 


.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit