Koiramaista menoa!

Heips!

Vilskettä on ollut tässä viime aikoina, mutta ehkä se tästä niin ennättäisi tänne enemmän  kirjoitella. Onhan tämä blogin pitäminen tosi mukavaa, mutta aikaa vievää...
Toivottavasti te lukijat tykkäätte, kommenttejakin saa jättää. ;)

Syyskuu on tiivistettynä mennyt sairastellessa, koirakavereita tapailessa, ruskaa ihaillessa jajajaja...

Syyskuun alussa meistä kaksijalkaisista jokainen oli vuorollaan flunssassa ja koirahommat oli aika vähillä. Onneksi flunssat on nyt selätetty ja entistäkin enemmän on virtaa jakaa koirallekin.

Yksi kiva torstaipäivä saimme ihania vieraita, kun ''serkkukoirapojat'' Espoosta pysähtyivät matkalla pohjoiseen. Vilillä oli ihmeteltävää, kun kaksi noutajaa pitkästä aikaa tuli kylään. ;)
Menoa ja meininkiä riitti, mutta oli tosi mukavaa!! Kiitos Seija ja pojat visiitistä!:)

Muitakin koiria ollaan treffattu, muun muassa ihania lappalaiskavereita. Hippastelua ja hännänheilutuksia ja kylläpä illalla oli väsynyt koira, kun aluksi sai leikkiä koirakaverin kanssa ja vielä tämän jälkeen lenkkeillä harjumaisemissa ja haistella hevosten jälkiä...voe Vulttonen!;)

Pitkään on ollut mielessä, että pitäisi viedä Vili puntarille, koska viime kerrasta on aivan liian pitkä aika! Koira siis puntarille ja kappas; sain todeta saman mitä olin ennakkoon vähän ajatellutkin. Vilillä alkaa pieni laihis, kun pari kiloa oli tullut ylimääräistä. On tuntunutkin, että Vilin ruokahalu on hieman lisääntynyt, koska ennen sai aina vahtia, että Vili syö muonansa ja nykyään menee niin, että Vili syö kupin tyhjäksi ja senkin jälkeen on kinuamassa lisää.

Pienempiä annoksia ja lisää lenkkiä, niin eiköhän se siitä!;) Ja mikäs tässä kauniissa ruskasäässä on lenkkeillessä!

ps. Lisäilen tänne kuvia, kunhan saan räpsyt siirrettyä koneelle...

Näkemisiin!!


Kommentit

 1. Terveisiä Vili isälle tyttäreltä Iitalta (Jäkäläkummun Riimi)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vili kiittää terveisistä!
   Iitalle myös rapsutukset ja hännänheilutukset Vili-isältä ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit