Metsäretken antimia

Lomalla ollaan!!
Loma on alkanut vauhdikkaasti, kun Vili on ollut niin kesäisillä metsäretkillä, kaverikoirana mummon luona, kuin citykoiranakin. :)

Ja mistä aloitellaan kertomaan...?

Viime viikolla vierailimme Vilin kanssa mummon luona ja Vili päätti hieman leikkiä piilosta ja saada mummo paran häkeltymään...
Omistajan kauppareissun aikana se oli löytänyt mukavan nukkumispaikan mummon sängyn alta, mutta mummohan oli säikähtänyt ja ajatellut, että Vuli oli päättänyt karata. No, hetken etsimisen jälkeen Vili oli löytynyt tuolta sängyn alta nukkumasta ja mummo sai huokaista helpotuksesta. Kaikkea se koira keksii sillä välin, kun silmä välttää.

Samaisella reissulla kaupungilla lenkillä ollessamme meinasi eräs vanha rouva saada Vilistä uuden kumppanin, kun rouva tuli rapsuttelemaan ja juttelemaan. Kuulemma oli ennenkin katsonut, kun olemme olleet lenkillä, ja nimennyt Vulin Tuisku 2. edesmenneen lapinkoiransa mukaan. Ja voiiiiii sitä Vilin intoa, kun vieras immeinen häntä niin helli!


Metsäretken nautintoa - köllöttelyä varvikossa
                                    
Ihanat säät on houkutellut metsään retkeilemään. Eilen oli vuorossa suossa rämpimistä ja korpikuusikkoa ja viime viikolla savolaista perinnemaisemaa ja näkötorniin kipuamista.
 
Näkötorni sattui retken varrelle ja päätimme kivuta ylös, mutta kuitenkin ajattelimme, että olisi helpompi kiivetä ilman koiraa. Mutta kuten arvata saattaa, eihän Vili malttanut jäädä itsekseen alas, vaan kipusi meidän kanssa ylöspäin. Aivan korkeimpaan kohtaan emme nousseet, mutta oli muuten silti huikeat maisemat!! Ja koiralla taisi olla tärkeintä vain näyttää hihnanpäälle, että kyllä pieni koirapoikakin osaa kiivetä!;)
 
Sateisesta säästä huolimatta lähdimme myös eilen luonnon helmaan tarpomaan ja eipä parempaa reittiä löytynyt kuin suovarvikko! Koiran ilmeestä päätellen ei ollut aivan nastaa rämpiä pitkin ja poikin suota ja uittaa tassuja suo-ojassa, mutta eihän sitä aina voi tassutella pitkin asfaltteja. Ja jos keksitään jotain positiivista, niin osataanpa ensi kerralla kiertää pahimmat suoalueet...
 
Niin se vaan on, että kaikkea suttaantuu sattua ja tapahtua, mutta muutenhan meillä olisi tylsää, vai mitä Vili! ;)
 

koirapojan intoa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit