Kevään tuulia

Synttärit, rokotukset, karvanlähtö, pennut... kevät on tullut!!

Kaikenlaista olemme taas viime aikoina puuhailleet:

Hiihtoloma oli ja meni aika pitkälti kaksijalkaisten sairastellessa; peruslenkit tehtiin ja aktivointilelut olivat ahkerassa käytössä. Meillähän Vilin lempparina on ollut pieni aktivointipallo, johon sisälle voi työntää raksuja. Nyt kokeiltiin uutena ''tennispallolelua'' (tennispallot ovat vuoassa, ja niiden alle on piilotettu namit, palloja nostelemalla saa herkut suuhun.)

Hiihtolomalla käytiin myös eläinlääkärin vastaanotolla rokotuksilla. Vili oli tuttuun tapaansa reipas ja iloinen asiakas.:) Mutta eipä sitä kannattakaan aristella, kun oli niiiin mukava eläinlääkäri!;)

Tosiaan kevät on tullut vauhdilla ja sen myötä Vulttonen on päättänyt heittää talviturkin pois. Nyt sitä karvaa lähtee ihan urakalla ja harjaamassa saisi olla koko ajan.

Lopuksi vielä ihania, iloisia uutisia:

Torstaina 13.3. syntyivät Typyn ja Vilin viisi pentua, kolme narttua ja kaksi urosta! Väritykseltään kaikki ovat joko mustia merkein tai riistanvärisiä. Kohta kolmeviikkoiset ovat aukaisset silmiään ja ensimmäiset tassutukset ja murinatkin on kuulunut. Kevät meneekin nopsaan, kun näitä pentuja käy ihastelemassa. :)

ps. Lisäilen tänne Vilistä tuoreimpia kuvia myöhemmin...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkoisen kesäillan tunnelmia